Hautes Alpes Camping Solaire Activiteiten op de familiecamping in Veynes

De camping van Veynes is met haar recreatieterrein van 2400 m² het toneel van allerlei activiteiten. We bieden een ruime waaier aan creatieve en actieve recreatiemogelijkheden om te delen met familie of vrienden. Die staan garant voor plezier en een leuke sfeer tijdens uw verblijf in Hautes-Alpes. Pret verzekerd voor niet alleen kinderen en tieners, maar ook volwassenen!

Kids Club

En voor de allerkleinsten zullen Manon en Loes met veel plezier de kinderworkshop leiden. Het doel is hen te helpen hun creativiteit te ontwikkelen. In een kring geplaatst in een tipi, leren zij kralen rijgen, hun eigen tekeningen maken, of collages maken.

Uw kinderen zullen u met trots hun creaties laten zien tijdens de speciale workshops.

Tienerclubs

Vind elke week hilarisch plezier voor het hele gezin. Want hier, hebben we plezier ’s avonds en overdag! Wat dacht je van voetballen door zelf in een bal rond te lopen! De Bubble Ball maakt je gegarandeerd aan het lachen! Bovendien, als je zin hebt om jezelf uit te dagen, Yohan wacht op je elke middag voor toernooien. Volleybal, voetbal, tafeltennis, badminton, waterpolo, petanque… Er is voor elk wat wils.

Wij raden u ook aan de omgeving te verkennen en enkele landspelen buiten de camping uit te proberen. Ook aan lucht- en waterspelen is er geen gebrek. We hebben u gewaarschuwd, de animaties zullen naar uw wensen zijn en u zult verwend worden met keuze!

Toerisme in de streek van Veynes Ontdek onze omgeving

Zodra u uw koffers op camping Petit Buëch hebt achtergelaten, hebt u maar één wens: de mooiste plekjes in de omgeving ontdekken! U zult verblind worden door de schoonheid van de natuurgebieden en de charme van de mooiste hoekjes van de Provence over u heen laten spoelen.

Ontdek