Activiteiten Camping in Veynes Activiteiten in de lucht In het Pays du Buëch

Als een vakantie voor u boordevol adrenaline moet zitten, dan zult u helemaal weg zijn van de outdooractiviteiten die in de buurt van Camping du Petit Buëch worden georganiseerd. Parachutespringen, zweefvliegen, paragliden, ballonvaren: keuze te over voor een onvergetelijke ervaring!

Parachutespringen: waag een sprong in Hautes-Alpes

Hebt u besloten om tijdens uw vakantie eens te gaan parachutespringen? Een goed idee! Onze sportieve gidsen zijn elke maandag om 18.00 uur op de Camping du Petit Buëch aanwezig om u te informeren en te adviseren. Aarzel niet en boek uw tandemsprong op het vliegveld van Gap Tallard om ongekende emoties te voelen.

U wordt ontvangen door een team van professionals die u alle veiligheidsinstructies zullen geven. Daarna is het tijd voor de grote sprong! Een minuutje vrije val om van het uitzicht te genieten met de Alpen op de achtergrond. De omgeving van Gap Tallard is uitzonderlijk want de weersomstandigheden lenen zich hier uitstekend voor recreatieve activiteiten in de lucht. U kunt deze mooie herinnering zelfs vereeuwigen door uw krachttoer te filmen.

Vlieg erin en ga voor de ervaring van het paragliden en zweefvliegen

Bent u een echte waaghals die graag wil kennismaken met paragliden of zweefvliegen? Dan moet u op het vliegveld van Chevalet in Aspres-sur-Buëch zijn. Ervaren professionals maken er uw droom van een luchtdoop of kennismakingsvlucht werkelijkheid. Fervente beoefenaars mogen gerust hun eigen materiaal meebrengen om te gaan paragliden, zweefvliegen of deltavliegen.

Het vliegveld van Chevalet ligt op een hoogvlakte die uitkijkt over het Pays de Buëch. U mag dus vliegen over een prachtige vallei midden in de bergen. Laat u verleiden voor een luchtdoop met paragliding. U wordt veilig vastgemaakt voor een magisch moment terwijl u een adembenemend panorama kunt bewonderen. Als uw voorkeur eerder uitgaat naar een aerodynamisch vliegtuig, stap dan in een zweefvliegtuig voor twee personen en geniet van het unieke sensationele gevoel van een zweefvlucht.

Extraatje: de streek ontdekken vanuit een heteluchtballon

Hebt u er altijd al van gedroomd om een ballonvaart te maken? Maak van uw verblijf op de Camping du Petit Buëch gebruik om deze onvergetelijke ervaring mee te pikken. Boek uw ballonvaart en stijg bij zonsopgang op om de toppen van Les Écrins te bewonderen. Geniet onderweg van dat speciale gevoel wanneer u door de lucht zweeft.

Uw piloot met 20 jaar ervaring in het zweefvliegen en een vliegbrevet voor de burgerluchtvaart op zak laat u graag de bergen van Les Écrins en Queyras ontdekken. Ga de lucht in om de bergen van de Dévoluy en Vercors te bewonderen en laat in het gezelschap van uw familie de tijd even stilstaan.

Met twee vliegvelden in de buurt van de Camping du Petit Buëch vinden de liefhebbers van outdooractiviteiten hier zeker hun gading. Het enige wat u dus nog moet doen? Uw vakantie boeken en genieten van een uniek verblijf.

Hautes Alpes Camping Solaire Ontdek onze animaties

Met een oppervlakte van 2.400 m2 gereserveerd voor vrijetijdsactiviteiten, worden op de Camping van Veynes talrijke evenementen georganiseerd. Met familie of vrienden, bieden wij een groot aantal creatieve en participatieve activiteiten aan. De quoi répandre la joie et la bonne humeur durant tout votre séjour dans les Hautes-Alpes. Les enfants et les adolescents s’amusent et les adultes aussi !

Ontdek