Verhuur van Staanplaatsen op Camping Solaire in Veynes De natuur aan uw voeten

VOEDSELKAMER
1 CAR
ELEKTRICITEIT
TOEGANKELIJK PMR

Droomt u van een natuurvakantie in Hautes-Alpes? Hier wordt uw droom werkelijkheid! Reserveer uw staanplaats op de Camping du Petit-Buëch in Veynes en laat u meevoeren door het rustige ritme van de natuur in deze bosrijke omgeving. Doe het rustig aan en ontdek Hautes-Alpes eens op een andere manier.

 

Kies een ruime kampeerplaats

Dit jaar wilt u niet gestoord worden door een luidruchtige, snurkende buurman die zijn vuile sokken naast uw tent laat rondslingeren! Laat u deze keer niet vangen en kies voor een camping waar uw privacy gewaarborgd is. Wat denkt u van een eigen stuk grond van minstens 150 m2, helemaal alleen voor u? Uw tent lacht u al toe, dus laat die natuurvakantie in Hautes-Alpes maar beginnen!

De Camping Solaire in Veynes wil u die ontspannende momenten bieden die u verdient. Met een oppervlakte van 64 000 m² en 160 staanplaatsen mét privacy is er keuze genoeg! Ook uw comfort is voor ons belangrijk: alle nodige voorzieningen zijn aanwezig, met bijvoorbeeld de verhuur van een koelkast van 100 liter voor slechts € 50 voor de eerste week en € 18 voor elke volgende week.

Reservering Prijzen en beschikbaarheid

Controleer beschikbaarheid data en tarieven om uw verblijf online te boeken in een paar klikken!


Warning: Undefined array key "one-mode" in /home/clients/c6e067fd4934eac5c986431c39ec0372/sites/camping-solaire.fr/wp-content/plugins/thelisresav3_4.0/thelisresav4.php on line 936

Reserveer uw staanplaats op Camping Solaire in Veynes

Ga voor een vakantie die u helemaal onderdompelt in de kampeersfeer en kies de beste ruime staanplaats voor u om heerlijk te slapen onder de bomen van de Camping du Petit-Buëch. Camping Solaire hanteert volgende prijzen voor overnachtingen voor 2 personen:

  • vanaf € 24 in het laagseizoen (van 02/09 tot en met 30/06);
  • vanaf € 27,20 in het tussenseizoen (van 01/07 tot en met 14/07 en van 19/08 tot en met 10/09);
  • vanaf € 32 in het hoogseizoen (van 15/07 tot en met 18/08).

Kinderen tot 2 jaar verblijven gratis. Voor oudere kinderen stijgen de tarieven met de leeftijd. Afhankelijk van het seizoen betaalt u per nacht bijvoorbeeld:

  • voor kinderen tot 9 jaar: tussen € 5,10 en € 8;
  • voor kinderen tot 12 jaar: tussen € 6,6 en € 11,20;
  • voor jongeren tot 18 jaar: tussen € 7,60 en € 12,9.

Elke extra persoon betaalt tussen € 8,8 en € 13,90 per nacht. Alle vaste prijzen zijn inclusief activiteiten en gebruik van sanitaire voorzieningen en douches, parkeerplaats en toegang tot het zwembad.

 

Breng uw huisdieren mee naar de camping voor een geslaagde vakantie

Onze dierenvrienden zijn van harte welkom op de Camping du Petit-Buëch. Voor nog geen € 5 kunnen uw lieve viervoeters ook deel uitmaken van uw vakantie met het gezin. U moet er enkel voor zorgen dat ze hun verplichte inentingen gekregen hebben, stil zijn en dat ze op de camping altijd aangelijnd zijn. Ook moet u erover waken dat ze geen lawaai maken zodat ze de rust van de andere vakantiegangers niet verstoren.

Voor de reservering van een staanplaats kunt u gewoon onze online agenda raadplegen en de nog beschikbare data selecteren. Hoe vroeger u boekt, hoe meer keuze u nog hebt. Wacht dus niet langer!

Andere opties Ontdek onze Mobiles Huizen