Camping du Petit Buëch Hautes-Alpes Faciliteiten en diensten op maat

Zin in een vakantie in een compleet andere omgeving zoals Hautes-Alpes? Wij hebben het juiste adres voor u! De Camping Solaire du Petit Buëch met haar 4 sterren in Veynes zet haar deuren open om u een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Dankzij de talrijke faciliteiten en diensten op maat kunt u hier genieten van een dienstverlening van topkwaliteit. Boek gewoon uw vakantie in dit paradijselijke hoekje!

Het team van Camping du Petit Buëch heeft maar één doel: u een droomvakantie bezorgen! Aan alles is gedacht zodat u niets tekortkomt.

Dankzij haar infrastructuur en de ruime waaier aan aangeboden diensten kan de Camping du Petit Buëch in Veynes u de dagelijkse sleur helemaal doen vergeten. Het enige wat u nog moet doen? Uw vakantie boeken voor een idyllisch verblijf in Hautes-Alpes.

Onze camping is volledig toegankelijk voor mensen met een handicap, wat een comfortabel en inclusief verblijf voor iedereen garandeert.

Ontvangst en Info

Onze 4-sterren camping ligt in de Hautes-Alpes. De receptie is elke dag geopend van 10:00 tot 12:00 uur en van 15:00 tot 19:00 uur.

Horecaruimte

De camping is ook voorzien van een bar-restaurant in de buurt van het zwembad om overdag de honger te stillen. Daar kunt u op elk moment drankjes, ijs en gebak bestellen.

Fijnproevers kunnen een tafel reserveren op het terras of in het restaurant en een keuze maken uit de traditionele gerechten van onze kok.

Sportgebied

Om te voldoen aan de behoeften van alle gasten op de camping zijn er heel wat sportfaciliteiten voorzien, zoals:

  • recreatieterreinen voor voetbal, volleybal en petanque;
  • tafeltennistafels;
  • toestellen voor bodybuilding en fitness.

Sportliefhebbers kunnen zich uitleven tijdens de vele sportwedstrijden die regelmatig worden georganiseerd op de camping en zelfs daarbuiten op verschillende locaties, een ideale gelegenheid om uw vaardigheden te testen en nieuwe vrienden te maken.

Waterpark

Als u even wilt afkoelen na een bezoek aan het Château de Laric of de Abbaye de Clausonne in de Provence, kunt u helemaal ontspannen in het grote zwembad van de camping. Jong en oud kunnen zich uitleven met waterspelletjes of een zwempartij dankzij de activiteiten onder leiding van opgeleid personeel. De liefhebbers van een jacuzzi kunnen zich heerlijk laten masseren door de bubbeltjes in het water van 30 °C. (onder reparatie)

In de bar rond het zwembad kunt u nippen van een een glas wijn. Daarna kunt u zich gezellig installeren op een van de vele ligstoelen.

Andere apparatuur

Tijdens het zonnen wil genieten van wat lectuur, vindt vast zijn gading in de bibliotheek van de camping.

Ook uw tieners worden niet vergeten want overal op de camping is er toegang tot wifi. U voelt zich hier helemaal thuis, ook al bent u in een volkomen andere omgeving! U geniet hier van alle noodzakelijke voorzieningen voor een aangenaam verblijf midden in de natuur.

  • Alle gezinnen kunnen gebruikmaken van een wasruimte, waar ze een wasmachine met wasmiddel en een strijkplank met strijkijzer vinden zodat hun kleren steeds fris en proper zijn.
  • Elke ochtend worden workshops aangeboden waar kinderen hun creativiteit de vrije loop kunnen laten.
  • Tijdens thema-avonden kunt u zich tot in de vroege uurtjes uitleven op de dansvloer.

De fans van oude legenden kunnen zich bij de avondschemering rond het kampvuur verzamelen. Onder de sterrenhemel kunt u verhalen leren kennen en delen terwijl u smult van geroosterde marshmallows. Spanning en plezier verzekerd!