Verhuur van stacaravans op Camping Solaire in Veynes

Camping Solaire in Veynes in Hautes-Alpes, op 500 m van de plas Les Iscles, verhuurt stacaravans op ruime staanplaatsen. De vakantiewoningen in de schaduw van de dennen zijn voorzien van al het nodige comfort voor een rustig verblijf. Hoe boekt u uw stacaravan in de vallei van de Petit-Buëch? Volg de gids!

 

Welke stacaravan kiezen op de camping in Veynes?

Kies een stacaravan die voldoende groot is voor het hele gezin als u op een comfortabele manier wilt genieten van uw vakantie op de camping. De kampeervoorzieningen aan de Petit-Buëch zijn aangepast aan alle vakantiegangers. Wij verhuren stacaravans tegen vaste prijzen voor 3, 4 of 6 personen. Sommige huisjes zijn uitgerust met twee badkamers om ook grote gezinnen van alle comfort te voorzien. Koppels kunnen dan weer een stijlvol ingerichte caravan huren om een romantische en gezellige sfeer te creëren.

Bij de vaste prijzen is het volgende inbegrepen:

  • de huur van de (sta)caravan;
  • eigen sanitaire voorzieningen op de staanplaats;
  • energie (propaangas en elektriciteit);
  • toegang tot het zwembad en de jacuzzi;
  • deelname aan de gratis activiteiten op de camping, zoals sportactiviteiten en muziekavonden.

Stacaravan voor 3 personen

75 M²
3 PERS.
2 BEDDEN

Bent u van plan om voor uw volgende vakantie naar Veynes te gaan? Super Mercure Famille wacht op u! Deze 3-persoons stacaravan is van alle gemakken voorzien, zodat u alleen nog maar uw koffers hoeft neer te zetten.

Ontdek

Stacaravan voor 4 personen

75 M²
4 PERS.
3 BEDDEN

Wilt u er even tussenuit en genieten van het buitenleven? Op Camping Solaire de Veynes zult u zeker genieten van de zon en de rust van de omgeving. Ontspan met uw gezin in een 4-persoons stacaravan met een groot geïntegreerd terras.

Ontdek

Stacaravan voor 6 personen

75 M²
6 PERS.
4 BEDDEN

Ook grote gezinnen hebben recht op een voordelige kampeervakantie. Ontdek de 6-persoons stacaravan met zijn 3 slaapkamers en al het comfort dat u nodig heeft voor een natuurvakantie in de Hautes-Alpes.

Ontdek

Stacaravan 4 personen 2 badkamers

75 M²
4 PERS.
3 BEDDEN

Bent u op zoek naar een ruime stacaravan met 2 badkamers voor uw volgende familievakantie? Op Camping Solaire de Veynes, doen we ons uiterste best om u een ontspannende ruimte aan te bieden aangepast aan uw wensen.

Ontdek

Andere opties Ontdek onze locaties

Droomt u van een natuurvakantie in de Hautes-Alpes? Wat als je droom uitkwam! Als u uw kampeerplaats reserveert op camping Petit-Buëch in Veynes, geniet u van de voordelen van een rustige bosrijke omgeving. Doe het rustig aan en ontdek de Hautes-Alpes zoals u ze nog nooit hebt gezien.

Ontdek